Informatii Livrare

Livrarea

Livrarile se fac in 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii pentru produsele aflate in stoc. Pentru produsele care se aduc la comanda, termenul de livrare este de 15-30 de zile de la confirmarea comenzii.


Cost livrare:

Atat in Bucuresti cat si in provincie, livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00 si sambata intre orele 10:00 - 14:00  (la cererea explicita a clientului).

  • Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a caror valoare totala depasesc suma de 400 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.
  • Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 400 lei, se percepe o taxa de curier fixa de 20 lei (TVA inclus), pentru primul kilogram si 1 leu (TVA inclus) pentru fiecare kilogram suplimentar. Exemplu: Pentru un colet  de 10kg =20lei + 1 leu x 9kg = 29 lei (TVA inclus)

Produsele vor fi livrate cu firmele de curierat: SameDay,Fancurier,Nemo.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.